You are here

Xerrada sobre desenvolupament turístic i promoció econòmica als alumnes de l'ICEMP

Error message

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /usr/home/pallarsjussa.net/web/includes/file.phar.inc).

News

Xerrada sobre desenvolupament turístic i promoció econòmica als alumnes de l'ICEMP

Una 70a d’alumnes de l'Institut Centre d'Esports de Muntanya del Pallars han participat a la xerrada realitzada el passat 15 de novembre sobre els serveis de desenvolupament turístic i de promoció econòmica que ofereix el Consell Comarcal del Pallars Jussà.

El tècnic de desenvolupament turístic, Ramon Iglesias, va donar a conèixer accions, eines i recursos que el Consell realitza i que poden ser d’utilitat per a futurs guies, com ara formacions realitzades en interpretació del patrimoni, en acollida de famtrips o en promoció turística, sigui a les xarxes o amb l’edició de material promocional disponible com ara fullets.

El tècnic CEI de promoció econòmica, Josep Maria Tarrat, va exposar les eines en emprenedoria i els recursos que El CEI Pallars Jussà del Consell Comarcal posa al seu abast per acompanyar-los en el procés de posar en marxa una empresa.

Aquesta acció s’ha realitzat en el marc de la signatura d’un protocol de col•laboració entre l'Institut Centre d'Esports de Muntanya del Pallars, el Geoparc Orígens i el Consell Comarcal del Pallars Jussà. El protocol sorgeix fruit de l’impuls de l’acció Capacitació i treball en xarxa entre els agents ecoturístics del Pallars Jussà per superar la crisi turística de la Covid-19. Aquesta acció s’ha realitzat mitjançant el projecte Treball a les 7 comarques i està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.