You are here

Els Agents Rurals inauguren a Tremp l'exposició "Agents Rurals: guardians del medi natural" coincidint amb el Dia Mundial de l' Educació Ambiental

News

Els Agents Rurals inauguren a Tremp l'exposició "Agents Rurals: guardians del medi natural" coincidint amb el Dia Mundial de l' Educació Ambiental

Exposició Agents Rurals

L’Epicentre acull a partir de divendres i fins el dia 28 de febrer una mostra que té l’objectiu d’acostar la tasca del Cos d’Agents Rurals a la ciutadania

El director general dels Agents Rurals, del Departament d’Interior, Marc Costa; el director dels Serveis Territorials d’Interior a l’Alt Pirineu i Aran, Xavier Garrós; i Antoni Mur, inspector en Cap del Cos d’Agents Rurals, han inaugurat avui a l’epicentre, el centre de visitants del Geoparc a Tremp l’exposició “Agents Rurals: guardians del medi natural”.

Aquesta mostra té com a objectiu incrementar el coneixement sobre les diferents tasques que realitzen els Agents Rurals i apropar aquest Cos a la ciutadania. Es podrà visitar a la sala d’exposicions temporals de l’Epicentre  des de  divendres 27 de gener fins al 28 de febrer.

A l’acte inaugural, que coincideix amb el Dia Mundial de l’Educació Ambiental, també hi han assistit Josep Maria Mullol, president del Consell Comarcal del Pallars Jussà; Maria Pilar Cases, alcaldessa de Tremp; Anna Servent, cap d’Àrea Regional de l’Alt Pirineu del Cos d’Agents Rurals; i Andreu Momblán, comissari de l’Exposició i cap de l'Àrea Bàsica de la Conca Barberà.

Els panells de la mostra van acompanyats de peces audiovisuals de divulgació a través de les quals els i les Agents Rurals expliquen la seva feina de protecció del medi natural. Paral·lelament a l’exposició es programen diverses activitats d’educació i sensibilització ambiental en el marc del programa EduCAR.

L’exposició, que va començar la seva itinerància a Granollers, també es podrà veure aquest any a Manresa, Barcelona, Lleida, Girona, Tarragona, Amposta i Terrassa. Posteriorment farà un recorregut per la resta de capitals de comarca.

Podeu trobar més informació a : Plana web de la mostra