Vous êtes ici

Forn de pa Ribera

Message d'erreur

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /usr/home/pallarsjussa.net/web/includes/file.phar.inc).

Gastronomie

Producteurs

Forn de pa Ribera

Descripció

El Forn de pa Ribera elabora el pa de la forma més artesanal i tradicional, com s’ha fet des dels inicis. Totes les tècniques del procés d’elaboració del pa són manuals (tallar, pesar i funyir), i la pastadora és l’única màquina. Les matèries primeres que s’utilitzen per elaborar el pa són seleccionades i de qualitat, i la cuita es fa a la pedra, en un forn de llenya fix, que permet que s’obtingui un pa de sola d’excel·lent qualitat. El forn de pa Ribera elabora productes de fleca tradicionals i també altres especialitats més innovadores de creació pròpia.

Informació sobre els serveis

• Horari: de 10:00 h a 13:30 h i de 17:00 h a 20:30 h (hivern), i de 10:00 h a 13:30 h i de 17:00 h a 21:00 h (estiu) (de dilluns a dissabte).

• També subministra a restaurants i hotels de la comarca.

Productes

Pa de mig i pa de quilo, barra de quart i barra de mig, pa integral, pa de crostons, especialitats de pans segons la temporada (pa de nous, pa del mediterrani amb oli, olives i espècies, pa de pipes amb taronja, etc). Magdalenes, magdalenes integrals, magdalenes de xocolata. Coques de sucre, de greixons, de llimona, amb pinyons, amb xocolata i ametlla, de samfaina, amb tonyina, xampinyons, carbassó i ceba, bacó. Panadons. Tortell de Reis, coques de Sant Joan i pa de pessic.

Contacte

Carlos Moreno Pérez

Botiga

C/ Magistrat Saura, 8

25620 Tremp

Forn

C/ del Forn, 8

25633 Palau de Noguera (Tremp)

Tel.: 973 651 202 - 973 652 137

Indications 

Galerie de photos 
Forn de pa Ribera
Forn de pa Ribera
Forn de pa Ribera