Vous êtes ici

Cerveseria Ctretze

Gastronomie

Vins

Cerveseria Ctretze

Descripció

 CTretze Pirineus, és una fàbrica de cervesa ubicada a la Pobla de Segur. Un projecte de joves emprenedors que apostem pel nostre territori natal per crear i produir un producte de qualitat. Els 5 anys des del inici de l’activitat ens avalen com a producte de qualitat i bon servei als nostres clients. Gràcies al bon fer hem aconseguit tenir la cerveseria amb més producció del Pirineu i amb un posicionament notable com a producte del territori Km0.

Informació sobre els serveis

CTretze Pirineus actualment compta amb una fàbrica pròpia, ubicada a la Pobla de Segur, a peu de la carretera C13, actualment amb una capacitat de producció de 1.000 hectolitres/any, on és crea i es controla tots els processo de l’elaboració i producció de la cervesa.

Disposem també d'una sala cultural dins de la mateixa fàbrica separada per uns vidres, des de on espot veure les instal·lacions de l’obrador. Una sala que en pocs anys ha aconseguit posicionar-se com un centre musical amb una programació de concerts i exposicions d’art, dividida amb tres cicles durant l’any.

Us convidem a visitar-nos, ja sigui en els diferents esdeveniments que organitzem, com per veure la fàbrica i fer un tast!

Reserves:
Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres trucant-nos al 973 68 12 34.

Horaris:
- Divendres de 18h a 22h
- Dissabte i diumenge d'11h a 14h i de 18h a 22h

Contacte

Cerveseria Ctretze

Av. de l'Estació, 38

25500 La Pobla de Segur

Tel.: 973 681 234 - 672 174 266 - 653 217 685

Correu electrònic: ctretze@ctretze.cat

Web: www.ctretze.cat