Se encuentra usted aquí

Taller de prosperitat

Mensaje de error

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /usr/home/pallarsjussa.net/web/includes/file.phar.inc).

Actividades

Taller de prosperitat

Sábado, 10 Febrero, 2018 - 10:30

Nou taller ofert per la terapeuta holística Anabel Bañeres, especialitzada en acompanyament a processos de presa de consciència a través de la imatge.

L'Anabel ha seguit una llarga trajectòria d'investigació en el creixement personal, fruit de la qual ha desenvolupat un sistema propi de treball terapèutic a través dels símbols, utilitzant com a suport diferents cartes i també la interpretació de pintures i dibuixos. Aquesta tècnica està encaminada al creixement personal i a l'empoderament de la persona, ja que cadascú pot prendre consciència de la seva situació personal, s'adona de quin és el conflicte que està obstaculitzant la seva vida diària i per què, i es treballa en el conflicte per minimitzar-lo i fer-lo desaparèixer.

Una altra part important de la seva trajectòria fou l'estada al territori de Canadà, on va entrar en contacte amb la cultura ameríndia i amb les seves teràpies alternatives de curació.

Fruit d'aquesta trajectòria, ha dissenyat diversos tallers de creixement personal que us anirem presentant mensualment.

En aquest cas es tracta d'un Taller de Prosperitat, que ens servirà per desencallar i eliminar patrons que ens allunyen de l'abundància, no només monetària, sinó en totes les facetes de la vida.