Vous êtes ici

XI Festival del Romànic i dels Castells de Frontera

Nouvelles

XI Festival del Romànic i dels Castells de Frontera

El Festival del Romànic i dels Castells de Frontera, organitzat pel Consell Comarcal del Pallars Jussà amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida i els ajuntaments corresponents, arriba a la seva XI edició amb un programa que combina la qualitat amb l’amenitat musical.

La Capilla Antigua de Chinchilla ens transportarà en el temps cap a l’esplendor medieval de Mur amb un programa especial de cants i danses medievals ‘Mundus renovatur’ interpretat amb instruments antics (Castell de Mur, diumenge 12 de juliol a les 19:00).

A l’església de Covet, la participació pallaresa d’aquesta edició anirà a càrrec de la Coral Verge de Ribera de la Pobla de Segur que interpretarà el programa ‘Cançons d’arreu’ sota la direcció del Mn Agustí Romero (Església de Covet, diumenge 19 de juliol a les 19:00).

I finalment, ‘Cançons d’amor en temps de guerra, la guitarra romàntica de Ferran Sor’ serà la proposta cambrística d’aquest any al Castell de Llordà, amb la mezzosoprano Marta Rodrigo acompanyada per la guitarra romàntica d’Andreas Martin (Castell de Llordà, diumenge 2 d’agost a les 19:00).

En aquest darrer concert, en finalitzar l’actuació, hi haurà un tast de vins de la comarca a la sala de la planta baixa del Castell.

El preu dels concerts és de 5€, i hi haurà autocars gratuïts amb sortida i arribada a Tremp.

Documents relacionats