Vous êtes ici

Noves edicions del tríptic "Romànic, viatge a l'essència" en anglès i francès

Nouvelles

Noves edicions del tríptic "Romànic, viatge a l'essència" en anglès i francès

Ja disponibles les edicions en anglès i francès del nou tríptic sobre el romànic al Pallars Jussà que es va editar primer en català i castellà . Aquest nou document substitueix l’antic sobre els castells de Frontera, i inclou altres elements d’aquest patrimoni que ha definit el paisatge de la comarca. El tríptic s’organitza en 6 aspectes del romànic associats a diverses àrees geogràfiques: el comtat de Pallars, les viles i mercats (la vida vora els castells), controlant des de les alçades, Arnau Mir de tost, mercenari i magnat, la força dels monestirs i les petites esglésies i castells perduts.

La impressió dels tríptics ha estat subvencionada pel projecte “Valorització del Patrimoni Cultural i Natural per a la Dinamització Turística del Pallars Jussà”, cofinançat amb fons FEDER, de la Diputació de Lleida i del Consell Comarcal del Pallars Jussà, dins el Programa Operatiu d’Inversió en Creixement i Ocupació, que fomenta el patrimoni natural i cultural dels territoris.

Tot aquest material està a disposició dels visitants, així com dels allotjaments i empreses turístiques que ho sol•licitin. També es podran descarregar directament de la web:
https://www.pallarsjussa.net/ca/informacio/descarregues-triptics seleccionant l’idioma corresponent