Vous êtes ici

Finalitzen els Seminaris de capacitació empresarial per al sector turístic amb més de 50 participants

Nouvelles

Finalitzen els Seminaris de capacitació empresarial per al sector turístic amb més de 50 participants

El 3 juliol, amb la visita tècnica a la Vall Fosca, s’ha realitzat la 7a i darrera sessió dels Seminaris de capacitació empresarial per a la posada en valor dels recursos turístics del Pallars Jussà, que s’han dut a terme al llarg d’aquesta primavera en el marc del projecte Treball a les 7 Comarques.

El nombre final de participants entre les 7 sessions ha estat de 51 persones, gairebé la totalitat són empresaris turístics (d’allotjaments, d’empreses d’activitats, de guiatges...), però també hi ha participat tècnics de les administracions o gestors d’equipaments.

Els seminaris han tingut per objectiu posar en valor els principals recursos del Pallars Jussà, capacitar els professionals del turisme per oferir un servei informat al client sobre les característiques d’aquest recursos i millorar l’estratègia individual i col·lectiva de posicionament territorial turístic a través d’aquests.

L’acció també ha perseguit millorar el treball en xarxa del col·lectiu que conforma el sector turístic, tant privat com públic.

Els seminaris realitzats han estat:

 

11 d’abril. Visita a l’Epicentre i taller “Construir el relat de la nostra empresa per a millorar-ne el posicionament”

24 d’abril. Visita al Castell de Mur i taller “Comunicar i interpretar el territori que ens envolta per a connectar amb els nostres clients”

8 de maig. Parc del cretaci i taller “Eines bàsiques per a millorar la gestió del temps per a microempreses turístiques”

22 de maig. Botigues museu de Salàs i estació de la Pobla de Segur i taller: “Claus per a gestionar les xarxes socials com eina de màrqueting turístic”

6 de juny. Visita tècnica a Mont-Rebei i al Casal dels Voltors

12 de juny. Visita tècnica a la Reserva de Boumort

3 de juliol. Visita tècnica a la Vall Fosca: telefèric i Museu hidroelèctric