Vous êtes ici

El sector turístic del Pallars Jussà es forma per millorar la imatge digital

Nouvelles

El sector turístic del Pallars Jussà es forma per millorar la imatge digital

Han participat en la formació més de 60 professionals turístics de la comarca.

Aquests dies s’ha realitzat la 7a i última sessió de la formació virtual en màrqueting digital per al sector turístic del Pallars Jussà que ha impulsat el Consell Comarcal del Pallars Jussà i que s’ha dut a terme els mesos d’octubre i novembre.

La formació s’ha fet virtualment i han participat una 60a d’agents turístics del Pallars Jussà, principalment empresaris d’allotjaments i activitats turístiques, juntament amb tècnics d’oficines de turisme o d’equipaments culturals i esportius, entre d’altres.

El president del Consell Comarcal, Josep M. Mullol, ha ressaltat la importància que la formació té en els moments actuals i, en especial, en el camp de les xarxes socials i la comunicació digital. “El sector turístic ha patit molt aquest any, degut a les limitacions en mobilitat imposades per la Covid, i és un sector estratègic per la comarca de manera que seguirem impulsant accions formatives i també estratègiques que els ajudin a adquirir noves eines per al seu dia a dia”.

L’acció continua durant el mes de desembre amb un assessorament individualitzat per a les empreses que hagin assistit a la formació, on un dels ponents expert en màrqueting digital els resoldrà les dubtes i els guiarà en com ha de ser una bona estratègia digital aplicada cada empresa.

L’acció s’ha dut a terme amb el finançament del Projecte Treball a les 7 comarques.