Se encuentra usted aquí

Rutas guiadas desde los alojamientos

Qué hacer

Senderismo

Rutas guiadas desde los alojamientos

Rutas guiadas

Descripció

Si us allotgeu en alguns dels hotels o cases rurals de la nostra comarca teniu la possibilitat d’aprofitar els serveis de guiatge que ofereixen per alguns del senders més interessants del territori.

Les Propostes

Vine a caminar al Pallars Jussà

Interessant iniciativa de l’Associació de Turisme Rural del Pallars Jussà, mitjançant la qual els clients allotjats als establiments col·laboradors descobriran de la mà d’un guia local els millors racons de la comarca. Es tracta de sortides de mig dia o d’un dia a preu reduït, també obertes a la resta de visitants a tarifa normal.

Associació Cases de Pagès del Pallars Jussà

Tel.: 973 661 787

Rutes guiades gratuïtes pels clients de l’Hotel Terradets

Tots els dimecres i els dissabtes de l’any els clients allotjats a l’hotel poden gaudir d’una sortida de senderisme amb guies locals especialitzats, que els acompanyaran tot interpretant els diversos elements naturals que formen part de l’entorn de l’hotel.

Hotel Terradets

Tel.: 973 650 350

La Flor de Casa Leonardo: rutes circulars des de Senterada

Similar als quatre pètals d’una flor, es tracta d’una proposta de quatre itineraris circulars que surten des de l’allotjament rural Casa Leonardo. Cada una de les etapes (o pètals) disposa del seu planell amb els detalls de la ruta. També s’ofereix un aparell GPS gratuït per tal de seguir les rutes mitjançant els tracks corresponents. Cada ruta està preparada per superar un joc de geocaching per demostrar que s’ha caminat tot l’itinerari.

Casa Leonardo

Tel.: 973 661 787

Més informació

Epicentre - Centre de Visitants del Pallars Jussà

Passeig del Vall, 13

25620 Tremp

Tel.: 973 653 470

Correu electrònic: epicentre@pallarsjussa.cat