Se encuentra usted aquí

Piolet Natura, nova gestió del bar-restaurant i activitats nàutiques en un espai renovat

Noticias

Piolet Natura, nova gestió del bar-restaurant i activitats nàutiques en un espai renovat

Aquest juliol s'ha inaugurat un nou bar restaurant al Piolet de Salàs de Pallars. L'establiment rebatejat amb el nom de Piolet Natura ofereix dinars i sopars, a banda de llogar caiacs i padles surfs als visitants.

L'Anna Bertran és al capdavant del canvi de gestió del Piolet i ha invertit en la renovació de la cuina, l'arrenjament del camí  i la reforma de la terrassa.

Arrenquen la temporada a poc a poc amb  un espai totalment reformat, molta il·lusió un projecte de cuina que vol continuar més enllà de l'estiu i obrir els caps de setmana.

Actualment l'horari d'atenció al públic  és d'11h del matí a 22h  pel que fa al bar, i de 10h a 18h, en el cas del lloguer de material nàutic. A més, en aquest  espai  també  s'hi realitzen activitats per a  casals d'estiu, com el campus d'esports que s'ha organitzat  aquesta setmana per a nens i nenes de 10 a 14 anys en el qual han après la tècnica de la remada acompanyats de guies profesionals. Piolet Natura esports i aventura disposa de 10  caiacs i 10 taules de paddle surf per al lloguer dels visitants, una flota que esperen anar ampliant.

Aquest local compta amb una de les ubicacions més privilegiades de l'embassament de Sant Antoni. Tant turistes com locals podran gaudir d'una renovada oferta gastronòmica i de més possibilitats d'activitats de lleure.

Galeria d'imatges