Se encuentra usted aquí

L’Epicentre aconsegueix la distinció de sostenibilitat Biosphere Committed

Noticias

L’Epicentre aconsegueix la distinció de sostenibilitat Biosphere Committed

Biosphere Sustainable Lifestyle és un sistema que indica el nivell real de sostenibilitat de les empreses i entitats turístiques, involucrant als treballadors i treballadores i connectant amb els clients o visitants de la destinació. Un dels principals propòsits d’aquesta certificació és aconseguir els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides.

L’Epicentre, centre de visitants del Geoparc Orígens i oficina de turisme del Pallars Jussà, aconsegueix la certificació Biosphere Committed. De moment l’Epicentre ha aconseguit la primera de les distincions, el Biosphere Committed, el qual reconeix el compromís de l’equipament cap a la sostenibilitat.

L’equipament destaca en tres dels Objectius de Desenvolupament Sostenible: ODS 8: “Treball decent i creixement econòmic”, ODS 11: “Ciutats i comunitats sostenibles” i ODS 17: “Aliances per aconseguir els objectius”.

Aquesta iniciativa parteix del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i ja compta amb un gran nombre d’empreses i entitats en l’àmbit Pirineus i Terres de Lleida, de les quals 26 són del Pallars Jussà.