Se encuentra usted aquí

Joan Talarn visita el Geoparc Orígens

Noticias

Joan Talarn visita el Geoparc Orígens

El president de la Diputació de Lleida ha signat un conveni amb l’Associació Geoparc Conca de Tremp-Montsec i ha visitat diversos indrets del Geoparc Mundial UNESCO Orígens.

Aquesta setmana passada el President de la Diputació de Lleida, Joan Talarn i el Diputat del Patronat de Promoció econòmica Carles Gibert han visitat el Geoparc Orígens, acompanyats de representants de l’associació: el President del Consell Comarcal, l’alcaldessa de Tremp, així com dels treballadors de l’entitat.

En l’itinerari han recorregut des del Coll de Comiols fins al Museu de la Sal a Gerri, passant per la visita a les obres de remodelació del Museu i acabant amb una reunió amb l'equip de govern del Consell comarcal a l'epicentre, el centre de visitants del Geoparc.

En aquest equipament de Tremp, s'ha signat un conveni de col•laboració amb l’Associació Geoparc conca de Tremp-Montsec que ajudarà a la digitalització de la gestió turística del Geoparc amb un pressupost de 100.00 euros. Aquesta inversió permetrà organitzar sessions de formacions per a agricultors, ramaders i treballadors; la creació d’una plataforma de comercialització per a la venda online de productes locals; un estudi paisatgístic i d’espais agraris; la recreació digital de viatge al passat, i diverses accions de difusió.

Finalment, el president de la Diputació també s'ha interessat pels projectes que es duen a terme a la comarca cofinançats amb fons FEDER com l’operació “Foment del Patrimoni natural d’interès turístic al Pallars Jussà”, en la que la Diputació aporta el 25% de la inversió.

Galeria d'imatges