Se encuentra usted aquí

El programa "Volando voy " de Jesús Calleja aterra al Pallars Jussà

Noticias

El programa "Volando voy " de Jesús Calleja aterra al Pallars Jussà

El programa de televisió “Volando Voy” de la cadena Cuatro ha visitat el Pallars Jussà. El conegut presentador Jesús Calleja i el seu equip han estat gravant la comarca a principis de juny.

A cada capítol Calleja arriba amb helicòpter a una zona desconeguda del territori i en descobreix els pobles i la seva gent. En aquesta ocasió ha tingut l’oportunitat de descobrir el Pallars Jussà i sobrevolar-lo acompanyat de personatges pallaresos. El rodatge ha acabat amb un acte a la plaça del Mercat de Salàs de Pallars, on s’han projectat algunes de les gravacions de tota la setmana i s’han comentat les imatges amb els i les protagonistes. El programa s’emetrà a la tardor i es preveu carregat de sorpreses.

Jesús Calleja ha explicat a les xarxes socials que durant la seva estada al Pallars Jussà ha viatjat en el temps, i ha aprofitat també per a pedalar les sorprenents rutes en BTT que ofereix el Jussà.

La gravació del “Volando Voy” ha estat possible gràcies a la implicació del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i a la col•laboració del Consell Comarcal del Pallars Jussà, de diversos Ajuntaments on s’han realitzat les gravacions, així com de tots els pallaresos i pallareses que hi han participat com a protagonistes o acollint a l’equip de gravació.

A banda d’aquesta iniciativa, el Consell Comarcal del Pallars Jussà és un col•laborador de la Catalunya Film Commission, facilitant al sector audiovisual idees de localitzacions entre la diversitat de pobles i paisatges que defineixen la comarca, per tal de gravar anuncis, pel•lícules o programes de televisió, tal com s’ha fet en anteriors ocasions.

Galeria d'imatges