Se encuentra usted aquí

Arriba la 9a edició del Rally 12h Escalada Terradets / International Climbing Marathon

Noticias

Arriba la 9a edició del Rally 12h Escalada Terradets / International Climbing Marathon

El 9è Rally 12h Escalada Terradets / International Climbing Marathon ja està a punt. El cap de setmana del 14, 15 i 16 de setembre, les cordades amants de l'escalada en paret tenen una nova cita al Congost de Terradets per afrontar els seus propis reptes durant 12 de Marató d'Escalada.

Però no només les cordades participants en el Ral•li tenen cabuda en Terradets aquest cap de setmana. Parets com el Peladet o la Font Freda, o sectors d'escalada esportiva, ofereixen bones opcions per escalar sense participar-hi, però compartint la resta d'activitats, que com cada any són obertes a qui vulgui apropar-se per Terradets. Projeccions, bany a la piscina de l'Hotel Terradets o el pròpi sopar-lliurament de premis del dissabte dia 15, són una bona oportunitat per compartir afinitats amb escaladors procedents dels més variats llocs de l’Estat.

Com ja és habitual, també es compartiran escalades amb cordades d’altres països europeus com Alemanya, Itàlia, França, Croàcia o Anglaterra.
La recepció començarà el divendres 14 de setembre a partir de les 18 hores, a la piscina de l'Hotel Terradets, amb unes cerveses i “pernilet” de benvinguda, que donarà pas a la presentació del INTERNATIONAL CLIMBERS MEETING de Paklenica a CROÀCIA, amb qui el Ral•li Terradets té un acord d'intercanvi dels respectius guanyadors. Aquest és un dels premis per a la cordada guanyadora del Ral•li Terradets, ja que estaran convidats a participar en el seu esdeveniment al maig de 2019, a càrrec de la seva organització.
Fruit d'aquest acord, enguany participaran a Terradets, el guanyador i guanyadora del "Speed Climbing" de l'International Climbers Meeting-2018 de Paklenica.

Per inscriure-s'hi cal enviar un mail a: rallyterradets@gmail.com La participació està limitada a 35 cordades.

Les cordades participants que no pernoctin a l'Hotel (furgonets, etc.), tindran a la seva disposició dutxes gratuïtes a càrrec de l'Hotel Terradets.
L'organització vol agrair a les marques i institucions que col•laboren, fer possible aquest esdeveniment:
Ara Lleida/Diputació de Lleida, Consell Comarcal del Pallars Jussà, FEEC, Camp, Cassin, Rab, 8c +, Julbo, Tendon, Boreal, Lowe Alpine, Gr Zero, Ajuntament Castell de Mur, i l'Hotel Terradets que a més col•labora en la logística del cap de setmana.

Més informació a: www.rallyterradets.com

Documents relacionats