You are here

XII edició del Festival del Romànic i dels Castells de Frontera

News

XII edició del Festival del Romànic i dels Castells de Frontera

El Festival del Romànic i dels Castells de Frontera, organitzat pel Consell Comarcal del Pallars Jussà amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida i els ajuntaments corresponents, arriba a la seva XII ena edició amb un programa molt atractiu i divers.

L’Ensemble Fortuna d’un gran tempo ens presenta ‘Canzoniere’, una proposta instrumental i vocal de música del renaixement mediterrani on podrem, entre altres, escoltar cançons de poetes catalans de l’època. En aquest concert, en finalitzar l’actuació, hi haurà un tast de vins de la comarca a la sala de la planta baixa del Castell. (Castell de Llordà, diumenge 3 de juliol a les 19:00).

 A Mur tindrem el privilegi de sentir i veure un dels millors cors mundials actuals, el Cor Infantil Amics de la Unió, guanyador del premi absolut del certamen internacional Let the Peoples Sing 2013 i 1r premi del Certamen Coral de Tolosa 2015, que ens presenta el programa ‘Veus’ una selecció de música coral sacra i profana interpretada amb moviment i expressió corporal. (Castell de Mur, diumenge dia 10 de juliol a les 19:00).

 A l’església romànica de Llimiana, la participació pallaresa d’aquesta edició anirà a càrrec de l’Orfeó de Tremp que interpretarà el programa ‘Mosaic de polifonies’ sota la direcció de Jordi Sansa, una selecció amena de peces corals d’estils diversos. (Església de Llimiana, diumenge 24 de juliol a les 19:00).

 El preu dels concerts és de 5€, i hi haurà autocars gratuïts amb sortida i arribada a Tremp.

Documents relacionats