You are here

Bastus-Carns Pobla

Gastronomy

Producers

Bastus-Carns Pobla

Descripció

És una empresa familar dedicada a la compra de bestiar seleccionat, especialitzada en la carn de vedella, de corder i de porc que, una vegada especejada, a demanda de cada client (carnisseria o restauració), distribueix directament amb la seva flota de vehicles refrigerats, conservant així tota la qualitat dels productes. A més a més, també elabora embotits típics com la girella. En el cas de la vedella, treballa directament amb pagesos de la zona, i amb vedelles amb el certificat Q de Qualitat. Pel que fa al corder, el compra directament als ramaders de la zona (de la raça xisqueta). Pel que fa al porc, distribueix i treballa el porc de la plana de Lleida, certificat amb el segell de qualitat Calitax.

Informació sobre els serveis

• Horari: de 9:00 h a 14:00 h (de dimarts a dissabte) i de 17:00 h a 20:00 h (de dilluns a divendres, i durant l’agost).

• Botiga en línia: carnsbastus.com/index.php/contacte.

• Repartiment directe a demanda de cada client.

• Possibilitat de realitzar visites a l’obrador (cal concertar la visita prèviament)

Productes

Frescos (llonganissa, salsitxa, hamburgueses), curats (xolís, secallona, pernil), cuits (botifarra negra, botifarra negra amb ceba, botifarra d’ou, botifarra de la llengua, girella), patés. També ven carns fresques de vedella, de corder de la zona i de porc.

Contacte

Josep Bastus Doll

Botiga

C/ St. Miquel del Pui, 20

25500 La Pobla de Segur

Tel.: 973 680 182 (botiga)

Obrador

C/ Escorxador, 6

25500 La Pobla de Segur

Tel.: 973 681 430 (obrador)

Correo electrónico: bastus@carnsbastus.com

Web: www.carnsbastus.com

How to arrive 

Photo gallery 
Bastus-Carns Pobla
Bastus-Carns Pobla
Bastus-Carns Pobla