Vous êtes ici

El Pallars Jussà a la fira de Sant Miquel de Lleida

Nouvelles

El Pallars Jussà a la fira de Sant Miquel de Lleida

El Consell Comarcal del Pallars Jussà i l’Ajuntament de Tremp van participar conjuntament a la Fira de Sant Miquel de Lleida per cinquè any consecutiu en el marc del projecte “Aliments del Territori i tu”, un espai que impulsa la Diputació de Lleida.
El Jussà i l’ajuntament de Tremp, es van promocionar dins l’espai del projecte “Al teu gust” que té com a objectiu potenciar i donar a conèixer els productes de proximitat que es produeixen al Pallars, i alhora van aprofitar per fer promoció turística del nostre territori.
La coordinació entre les dues administracions pallareses i els sectors turístic i agroalimentari de la comarca està donant molt bons resultats potenciant la imatge de territori atractiu amb un alt nivell gastronòmic.
A més de comptar amb aquest espai expositiu, es va convidar a productors del Jussà inclosos en el projecte “Al teu gust”, a fer demostracions en la zona destinada a showcooking. El dissabte a la tarda l’Oriol Pallarès (És pallarès) va fer un taller de cuina d’hamburgueses de corder que va ser molt ben acollit.
Per l’espai del Pallars Jussà ubicat al pavelló número 1 hi van passar nombrosos visitants que es van interessar en el senderisme a la nostra comarca, les visites a els cellers, les fires de tardor i les experiències per a descobrir la comarca proposades per viu el jussà en el seu catàleg.